Antsun Sinappinen Sitruunapasta
AINESOSAT
400 g pastaa
25 g voita
2 rkl oliiviöljyä
10 cm pätkä purjoa
1 luomusitruuna, kuoriraaste ja mehu
2 dl kermaa
suolaa ja mustapippuria
Antsun pikkelöityjä sinapinsiemeniä
VALMISTUS
Keitä pasta al dente.
Pastan kiehuessa, laita pannulle sulamaan voi ja oliiviöljy. Halkaise ja huuhtele purjo, ja viipaloi ohuelti.
Hauduttele purjoa hetki pannulla ja lisää sitruunan kuoriraaste ja mehu. Lisää kerma, suolaa ja pippuroi.
Hauduttele lempeällä lämmöllä sen aikaa, kun pasta valmistuu.
Valuta pasta, säästä osa keitinvedestä. Sekoita kastike tasaisesti pastaan.
Jos pasta tuntuu liian kuivalta, voit lisätä hieman pastan keitinvettä.
Annostele lautasille ja lisää päälle reippaasti Antsun pikkelöityjä sinapinsiemeniä,
sekä halutessasi mustapippuria myllystä, parmesaanilastuja ja rucolaa tai basilikaa.